Голямата къща

Информация

Голямата къща разполага с всичко необходимо, за да си направите една наистина незабравима почивка. 21 удобни легла са разположени в 4 двойни стаи, 3 тройни стаи и апартамент, така че разполагате с богат избор при разпределение. Всяка от стаите разполага със собствен санитарен възел, цифрова телевизия и безжичен достъп до Интернет, за да не се лишавате от съвременните удобства.

Кухнята е просторна и удобна, така че можете да демонстрирате кулинарните си умения. А за любителите на автентичната кухня, имате чудесната възможност да приготвите нещо на пещ или барбекю.

А пък, ако не желаете да се занимавате с готвене по време на своята почивка, погрижили сме се и за това. Имате право на избор, като можете да се възползвате от услугите на нашите чудесни готвачи. Те ще Ви приготвят храна по предварителна заявка и меню (закуска, обяд, вечеря) по ваше желание.

Тъй като семейството търгува с хранителни стоки, можете да сте сигурни, че всичко, което вкусите тук, ще е качествено, прясно и подбрано така, че да удовлетворява и най-изтънчения вкус.

Механата е обзаведена с вкус и стил, така че можете да разпуснете и да се насладите на добрата храна, питие и автентична обстановка. Споделете всичко това с близки приятели и получавате рецептата за една неповторима почивка.

В лятната градина сред, зеленина и много цветя, можете да се поглезите в басейна и джакузито. Сред дърветата, под прохладната сянка са разположени люлки и хамаци. Тук необезпокоявани можете да почетете книга или да прекарате следобедната си дрямка – на чист въздух и пълна тишина.

Всичко това Ви очаква в Голямата къща!

Наем на цялата къща

600 лева

Двойна стая

70 лева

Тройна стая

80 лева

Апартамент

90 лева

Контакти