Добре дошли в Пъргавеловите къщи

Още от отварянето на първия ни бизнес знаехме, че пътят към успеха минава през сърцата на нашите клиенти. Ние им показахме специално внимание и отношение, а те бързо превърнаха магазина ни в в едно от най-предпочитаните за пазаруване места в град Елена.

Впоследствие, с много любов създадохме и Пъргавеловите къщи. Идеята е много естествена – нашите клиенти да се чувстват важни и желани гости. Това винаги е било в основата на нашата дейност, и винаги ще бъде.

Тази отдаденост е и причината, поради която спокойно можете да прекосите прага на която и да е от двете къщи и да бъдете сигурни, че за всичко е помислено. Докоснете се до автентичния дух на Пъргавеловите къщи и изживейте няколко страхотни дни надалеч от натовареното ежедневие. Тук можете да се чувствате спокойни и като у дома си.

И двете къщи са обзаведени с много вкус и стил, като в същото време се постарахме да запазим автентичното излъчване и усещане на Еленския Балкан. Заповядайте при нас и си направете една истинска и незабравима почивка.