Пъргавеловите къщи

 
 
Домакините
Местоположение
Голямата къща
Малката къща
Развлечения
Специалитети
Фотогалерия
Видео
Връзки
Цени
Контакти

 

Малката къща

Малката къщаМалката къща разполага с 14 легла, от които две тройни стаи, две двойни и студио с 4 лргла. Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел.

Тук гостите могат да приготвят храната си сами в  напълно оборудвана съвременна кухня, а за любителите на кулинарните приключения семейство Пъргавелови може да подготви барбекю и пещ.

През летните лениви часове, когато ви се иска прохлада на момента и без много движение  можете да се потопите в прохладните води на винаги чистия и педантично поддържан басейн.

Във всяка стая има безжичен достъп до Интернет и телевизор с цифрова телевизия, което ще ви позволи да не изоставяте любимите си сериали, новинарски емисии или просто да се отдадете на безделие пред телевизора с някой хубав филм или любимата си музика.

Спалнята Край басейна Люлката край басейна

Ако от ученици не сте заставали до тенис маса, сега е времето да проверите пазите ли уменията си на майстор все още. А за децата това е едно наистина безопасно място. Можете да сте спокойни. Те ще се забавляват чудесно на детската площадка, в басейна или двора на къщата. Все пак това е почивката, която сте чакали цяла година?!

Механата Механата

 
© 2008-2018 инж. Светослав Михайлов