Пъргавеловите къщи

 
 
Домакините
Местоположение
Голямата къща
Малката къща
Развлечения
Специалитети
Фотогалерия
Видео
Връзки
Цени
Контакти

 

Голямата къща

Голямата къщаВ Голямата къща има 21 легла разположени в четири двойни стаи, три тройни и апартамент, така че всяко семейство според желанието си има възможност за избор.

Тук всяка стая е със собствен санитарен възел и цифрова телевизия и безжичен достъп до Интернет.

Ако сте отказали услугите на наистина добрите готвачи в Пъргавеловите къщи, то  можете да ползвате просторната удобна кухня, за да си приготвяте храната сами, а любителите кулинари имат рядката възможност да приготвят нещо в пещ или на барбекю.

Тъй като семейството търгува с хранителни стоки, можете да сте сигурни, че всичко, което вкусите тук, ще е качествено, прясно и подбрано така, че да удовлетворява и най-изтънчения ви вкус.

Ако желаете вашата почивка наистина да е такава, то можете да ползвате услугите на прекрасните готвачи на Пъргавеловите къщи. Те ще ви приготвят храна по предварителна заявка и меню (закуска, обяд, вечеря) по ваше желание.

Край пещта Място за отдих Една от стаите

Механата е обзаведена с вкус и стил, така че наистина можете да разпуснете и да се насладите на добрата храна, питие и обстановка. Ако имате и добри приятели, с които да споделите всичко това, то какво може да иска повече човек за почивката си?

В лятната градина сред, зеленина и много цветя, можете да се поглезите в басейна и джакузито. Сред дърветата, под прохладната сянка са разположени люлки и хамаци.Тук необезпокоявани можете да почетете книга или да прекарате следобедната си дрямка – на чист въздух и пълна тишина.

Басейна Механата

За децата домакините съобразително са подготвили тенис-маса, а по-малките могат да се забавляват на специално обособената детска площадка.

AVT Вашето място за почивка Изглед от къщата

 
© 2008-2018 инж. Светослав Михайлов